Hawkeye paraziták


Hawkeye paraziták

Szakértők jelentős áttörésnek tartják a felfedezést a gyógyszerrezisztencia elleni Hawkeye paraziták — számolt be róla a BBC News.

A kutatók egy algoritmust használtak több Hawkeye paraziták százmillió kémiai vegyület alig néhány napot igénybe vevő elemzésére. Az újonnan felfedezett antibiotikum 35 potenciálisan halálos baktériumfélét képes elpusztítani.

Hawkeye paraziták paraziták és ízületek ropognak

Az antibiotikum-rezisztens fertőzések száma Nagy-Britanniában és között 9 százalékkal nőtt, és megközelítette a 61 ezer esetet — emlékeztetett a brit hírportál. Az antibiotikumok helytelen alkalmazása miatt a testben élő káros baktériumok ellenállóvá válhatnak a gyógyszerrel szemben, és ennek következtében, amikor tényleg szükség van a szerre, már nem hatékony a fertőzésekkel szemben. Az Egészségügyi Világszervezet WHO a jelenséget az egyik legnagyobb fenyegetésnek tekinti a globális egészségügyi biztonságra és fejlődésre.

egy elephantiasis parazita

Regina Barzilay, a Massachusettsi Műszaki Egyetem MIT kutatója, az új antibiotikum egyik felfedezője hangsúlyozta, hogy az antibiotikum-kutatásban a mesterséges intelligenciával most felfedezett antibiotikum az abszolút első. A felfedezést egy olyan algoritmussal érték el, amelyet az emberi agy felépítése inspirált.

  • Az ürömféreg parazita életmód egyszerűsítéséhez való alkalmazkodása
  • A trichomonák kenetben találhatók, mi ez
  • A genitális szemölcsök háztartási átviteli útja
  • A parazitáktól való megszabadulás módszerei
  • És igen, szerintem "aki egy héten elpattint jointot az drogos"!
  • Férgek tünetei a lányoknál

A kutatók az úgynevezett mély tanulás deep learning módszerét alkalmazták. Megtanították az algoritmust, hogy gyógyszert és más vegyületet elemezzen azért, hogy megtalálja az E. Ezt követően a kiválasztott mintegy száz jelölttel végeztek vizsgálatokat az előtt, hogy felfedezték volna a halicint.

Hawkeye paraziták paraziták a sündisznókban

Hozzátette, hogy ehhez annak a platformnak a kifejlesztése kellett, amelynek segítségével fel tudják használni a mesterséges intelligenciát az antibiotikumok új nemzedékeinek felfedezéséhez. A módszert az orvosi kutatásokban már korábban is sikerrel használták új terápiák kifejlesztéséhez.

A kutatók hozzáfűzték, hogy a mesterséges intelligencia használata hozzájárulhat ahhoz, hogy csökkenjenek az új antibiotikumok előállításának költségei. Az MIT kutatócsoportja eredményeit a Cell című tudományos folyóiratban publikálta.

Marvel's Avengers - Hawkeye Reveal Trailer