Férgek versenye


A riporter - mintegy gyakorlásképpen - maroknyi darabot szakított ki a nyüzsgő és ultrabüdös masszából, férgek versenye speciális, csontkukaclövésre kifejlesztett csúzlijával megcélozta a háta mögött elterülő erdőt.

spenót parazita hogyan lehet gyógyítani a helminthiasist népi gyógyszerekkel

Jó lövés volt, menni fog ez. A riporter visszafordult, hogy felkösse a horgot.

férgek versenye

Pár másodperc múlva feldúlt férfi jelent meg a fák között. Egy kedves, fiatal leány a karjánál fogva próbálta visszatartani, a férfi azonban durván lerázta magáról.

Kártevőből vált „hőssé”

Tekintetével végigsöpört a parton. Pár másodpercig mereven nézte a riporter melletti versenyzőt, aki elmélyülten lődözte a mit lehet parazitákból inni károsodás nélkül az úszója köré, pár ugrással mellette termett, majd csúnya szavakat kiabált, és a fejére borított egy vödörnyi férget.

Eljött a nagy nap: a Narancs riportere egy hétvégi horgászversenyen életében először ragasztott csontkukacot. Sokáig azt hittem, hogy a horgászatban nincs undorítóbb dolog a sertés bélgilisztájánál. Ez csakis azért lehetett, mert nem tudtam, hogy a csontkukac is tud izzadni.

férgek versenye

Lehet, hogy húsz méternél is messzebb lesznek a keszegek, ragasztani és csúzlizni férgek versenye a csontit, mert kézzel nem lehet bedobni ilyen messze - mondta a verseny előtt Walter doktor, az internetes Pecalist csapat szaktanácsadója. Aztán elmagyarázta, hogy mi a teendő.

Jönnek a férgek

A férgeket először le kell mosni, aztán az otthonról lopott konyharuhába tekerve kicsavarni mint a túrót, jegyezte meg egy felvidéki csapattag. Az állatokat ezután nejlonzacskóba kell rakni, aztán beszórni a kukacragasztó porral.

A Narancs tapasztalt riporterét ez sem tántorította el. Férgek versenye éves korában azért vetette ki magából az MTK-VM kötöttfogású birkózó szakosztálya, mert állandó párja annyira izzadt, hogy hónapokon át képtelen volt bármilyen fogást bemutatni rajta.

kapcsolódó cikkek

Hiába volt a csúzlizás, hiába ragadtak fehér férgek és árvaszúnyoglárvák az összes szabad testfelületemre, a B-szektor tizenegy versenyzője közül csak kettőt sikerült megelőznöm, így gyorsan leugrottam törpeharcsázni Tolnára. A férfiak egy hosszú asztalnál cigarettázva tetoválásaikat vakargatták, és nézték, hogy milyen gyorsan nő a kukorica, a nők egy része fát vágott, a többiek a szeneskamra falát vakolták.

Varázspálcák Egyszerűen!✨ - Sprout 64

Mi lenne, ha leugranánk törpézni - vetettem fel, mire a férfiak annyira felélénkültek, hogy az egyikük azonnal elküldte a feleségét gilisztát ásni. Mindenki bedobott egy fenekezőt gilisztával csalizva, és pár perc múlva elkezdtük fogni a törpéket.

Parazita verseny

Feri bácsi, a képzett dzsesszgitáros lekezelően heherészni kezdett: "Teknő meg kanál, az is zene, mi! Tudod, mi a zene?

férgek csökkent étvágyat

A Bartók, az igen. De ezek" - és olyan kifejező mozdulatot tett a kezével, mintha egy nyálkás paptetűt akarna lerázni a horogról. Férgek versenye tekintettel motyogta maga elé, hogy "kutyaélet, kutyaélet", ezért elmeséltem neki, hogy egy régi csajom szüleinek állatpreparátor műhelye volt, ezért egyszer zokogásba fúló öregasszonyhangon felhívtam a mamáját, hogy mindennek vége, meghalt a palotapincsim, mit lehetne tenni, mire ő -nagy meglepetésemre -azt mondta, hogy péntek van, mindjárt zárunk, de dugja be a kicsikét egy nejlonzacskóba, és tegye a mélyhűtőbe, aztán hozza be hétfőn, és kitömjük.

A bevágás után a botja a szokásosnál jobban hajlott, nemsokára egy egészen normális méretű süllőt rántott a partra.

Linguee Apps

Újdonsült barátom ettől egészen felélénkült. A következő rágyújtás fényénél észrevettem, hogy Z.

férgek versenye emberi sebekben élő paraziták

Meg a sznob pinák. Úgyis mindig szerettem volna sznob pinákkal járni. Szily László.