Pasziánsz mobilhoz. Pasziánsz online ingyen Pasziánsz játék


 1.  У них нет света.
 2. Это имя так просто превращается в Танкадо.
 3. Androidon és iOS-en is játszható a klasszikus, Microsoft-féle Pasziánsz | Szoftver | Mobilgamer

Előző cikk Következő cikk Kinek ne lenne ismerős ez a klasszikus zöld háttér, a szabályosan elrendezett kártyalapok tömege, és a siker elérésekor a paklik áramlása?

Bizony, a pasziánsz már jó ideje meghódította a mobil platformokat is, természetesen több fejlesztőtől is. Ebben a tesztben a Brainium változatáról lesz szó, ami mechanikájában teljesen a Windows-okban levőre hajaz, azonban több plusz funkcióval is rendelkezik.

parazita összetétel szerint

A játék alapjai Aki mégsem ismerné a Klondike vagy Patience nevű pasziánszt, annak íme a pasziánsz mobilhoz szabályai. A képernyő tetején két részre lehet osztani a területeket, amelyek az általunk felhasználható kártyák, és az a cél, ahová mindezeket megadott sorrendben kell eljuttatnunk.

Ez utóbbi színek szerint ász, 2, 3, stb.

Pasziánsz veterán gameplay @[email protected]

Míg a számítógépes változatban a bal oldalon található meg a pakli, és jobb oldalon a végső hely, addig ezt a Brainium megcserélte, ezzel is segítve a jobbkezes felhasználókat. Természetesen ez a beállításokban megváltoztatható.

az emberi testet harapó paraziták

Lejjebb találhatóak meg azok a kártyacsomagok, amelyekből mindig csak a legfelső kártyát látjuk, míg el nem tűnnek az alattuk levő lefordított lapok. Az alsó részen csakis ellenkező színű, és értékben csökkenő sorrendű az ászt egyesnek véve kártyákat tehetünk egymásra.

 • Intoxikált áttekintés papillómákról
 • Hőmérséklet pinworms
 •  Уран и плутоний! - воскликнул Джабба, и в его голосе впервые послышались нотки надежды.
 • Férgek és egy pohár tej
 •  Даю вам последний шанс, приятель.
 • passziánsz ingyen játékok mindenkinek

Ezeknek az oszlopoknak a mozgatásával, és a fenti pakli kártyáinak a felhasználásával kell elérnünk azt, hogy a célterületre mind a négy színből mindegyik kártya sorrendben felkerülhessen.

Amikor ez megtörténik, a játék egy szépen animációval véget ér.

pasziánsz mobilhoz

Miért pont ez a verzió? Olvasóink joggal tehetik fel azt a kérdést, hogy miért nem egy másik fejlesztő hasonló játékával foglalkozunk, hiszen ahogy a bemutatóban is írtuk, több száz különböző változat létezik.

passziánsz online játékok ingyen

A válasz minderre az, hogy olyan pasziánszt kerestünk, amely alapjaiban megegyezik a sokak által számítógépen megismert verzióval, pasziánsz mobilhoz tud valamivel többet mutatni.

De mik is ezek? Először is a szépen kidolgozott grafika, amely bár egy ilyen játéknál nem szokott mérvadó lenni, mégis érződik rajta, hogy igényes. Természetesen találhatunk kisebb méretű, kompakt verziót is, de a legtöbb okostelefont egy ilyen szintű program már nem izzasztja meg.

Regisztráció nélkül van, és tartalmazza a játékok megoldását. Lejátszhat offline is, és ebben az esetben a rajzok az alkalmazás által előre betöltött játékokből származnak. Legfeljebb játékot lehet előzetesen betölteni, így hasznos, ha vonattal, repülővel vagy metróval kell ellátni. A kártyákat egérrel vagy ujjával lehet mozgatni az érintőképernyős eszközökhöz. A "pattogás" is elegendő a kártyák mozgatásához, sokkal gyorsabb.

Szintén emellett szól a statisztikai menü, amelyben az összes játszott, nyert játékon kívül láthatjuk a győztes sorozatokat, a lépések átlagos számát, és még temérdek olyan információt, amelyek alapján mérhetjük, mennyit fejlődtünk a játékban.

Ezeket a számításokat nullázhatjuk is.

Mester pasziánsz

Található beépített segítségrendszer, amely megmutatja, mely kártyákat tudnánk más oszlopokba pakolni. Egy elvesztett játék esetében ez általában ugyanazt a két-három lépéssorozatot mutatja, amelynek nincsen sok értelme, azonban míg az XP-s és korábbi változatokban nem volt segítség, addig a Vistától kezdve ugyanígy működött a tipp menü, így ezt nem rovom fel negatívumként.

férgek miatti hátfájás

Mindezek mellett több beállítási lehetőség és játékmanipuláció érhető el, azonban ezeknek a felfedezését az olvasókra hagyjuk. Egy gombnyomás a befejezés Összegzés Egy igazi klasszikusról van tehát szó, amely mindenféle, ám mégsem felesleges extrával van megpakolva. Ajánlom a letöltését mindazoknak, akik szerették a számítógépek elterjedésekor, hiszen ma is ugyanaz a játékélmény érhető el pasziánsz mobilhoz, mint akkor.

Szintén mellette szól, hogy nem igényel sok szabadidőt, a gyakorlottabbak alig néhány perc alatt lejátszhatnak egy teljes meccset nulláról indulva is.

 • Parazita tabletták neve
 • Undo-val visszavonhatsz, a wild card a joker szerepét tölti be!
 • Tartós paraziták az emberi testben
 • Ételek férgekből
 • Citrusfélék és paraziták

Létezik belőle fizetős változat is, amelynek linkjét alul megtalálják, azonban ez sokkal inkább a fejlesztők támogatásáról, mint a plusz lehetőségekről szól, hiszen azokkal az ingyenes verziót is megpakolták.