Tőkehalparaziták Murmansk


Vitaminok Vörös tőkehal - milyen halak Egy értékes kereskedelmi fajta a bachus vagy a vörös tőkehal.

Atlanti-óceáni tőkehal - milyen fajta hal, miért hasznos és hogyan kell főzni?

Milyen halak azonban nem ismerik a halászat minden szerelmét. Ez a faj a tőkehal, a tőkehal, a sugárhajtású halak családjába tartozik. Az Atlanti-óceáni tőkehal morhua, a grönlandi fajok és a pollockok kapcsolódó fajok.

Milyen a tőkehal? A halak testhossza leggyakrabban 70 és 80 cm között mozog, egyesek 90 cm-ig terjednek, a víz alatti lakosság testtömege kb.

Jelenlegi hely

Jellemzők, a megjelenés leírása nem különbözik a család többi tagjához képest. Ezt a halat azért nevezték el, mert a vízből kivont személy vöröses vagy rózsaszínes árnyalatot kap. Víz alatt a felső hátsó színe szürke. Alsó test tőkehalparaziták Murmansk. A has könnyű, fehér színű. Az oldalon látható fénycsík látható a test teljes hosszában.

A testet kis mérlegek borítják. Amikor a húgyhólyag zsugorodik, ez egy jellegzetes popping hangot ad.

Szénhidrátok: 0 g. Akár két méter hosszú is lehet, ha a természetben nőtt, és fogságban a tőkehal általában negyven-nyolcvan centiméter hosszúságú.

Besorolás és fajták Vannak különböző típusú tőkehal. A méret, szín és egyéb tulajdonságok az élőhelyi viszonyoktól függően eltérőek. Amikor egy kérdésre válaszolunk, hogy vajon a tőkehal tengeri vagy folyami halak-e, a fajtát figyelembe kell venni.

Halparazitológia témacsoport

A legtöbb képviselő sós vizekben él. Az Atlanti-óceánból származó tőkehal a legnagyobb fajta. A Kildin fajta Oroszország területén, a Murmanski régióban él, kis méretű. Ez endémiás; Más vizeken való letelepedési kísérletek sikertelenek. A balti északi tőkehal 1 m-re nő, tömege gyakran meghaladja a 10 kg-ot. A csendes-óceáni tőkehal szélesebb, hatalmasabb fejű, mint az Atlanti-óceán lakója.

A hossza 45 és 90 cm között mozog, a testtömeg elérheti a 22 kg-ot.

Gusztustalan meglepetés rejtőzött a frissen vásárolt halfilében

Ez a tengeri tőkehal az Okhotsk-tenger, Japán és a Bering-tenger vizein található. Van még egy grönlandi alfaj is, amelyet egyes kutatók külön fajként különböztetnek meg. Egy másik faj is sarkvidéki. Ez a hal él a sarkvidéken. Rendelje a Távol-Kelet és a jég alfajait, amelyeket szürke szín jellemez.

  1. Diphyllobothriasis ( hal galandféreg fertőzés), Mi okozza a diphyllobothriasist
  2. Tőkehal, ahol él, és hogy néz ki ez az értékes hal? - Édesség

A méretek nem nagyok, a maximális testhossz 55 cm, és a tömege legfeljebb 1 kg. Az élet útja Gyorsan növekszik.

Jó tudni! Számos tó tulajdonos úgy véli, hogy a halbetegségeket főként beteg halak vezetik be és továbbítják. Szerencsére ez nagyon ritkán fordul elő, és leginkább rajtunk múlik, hogy a halak egészsége jó-e és a haltartás körülményei, feltételei megfelelnek-e. Ez a parazita életciklusa több szakaszban van, amely alatt nem lehet megölni.

Ha 40 cm-re növekszik, akkor aktívan tőkehalparaziták Murmansk. Télen a jelenlegi irányba mozog, előnyben részesítve a délnyugati irányt. Tőkehalparaziták Murmansk a mozgás irányát ellenkező irányba változtatja.

Halparazitológia témacsoport | MTA ÁOTI

Minél idősebb az egyén, annál nagyobb az a terület, amelyben mozog. Előnyben részesíti az állományokat. A gyomok különböző mélységben találhatók. Csak az északi féltekén él, de nem szereti a túl alacsony vízhőmérsékletet.

A tartalom

A mélység változásával az étrend is megváltozik. A parazitákat ritkán fertőzik meg, bár lehetséges a hímgyökerek megjelenése a halak gyomor-bélrendszerének szerveiben. Ebből az okból kifolyólag gondosan meg kell vizsgálni az egyénet a vágás során, hogy ellenőrizze a hús és a máj konzerválását paraziták jelenlétére.

  • Vörös tőkehal - milyen halak - Az olaj
  • A méret közvetlenül függ a hal élőhelyétől.

Teljesítmény jellemzők A tőkehal család minden tagja ragadozó. A vörös tőkehal legfeljebb 3 éves kora táplálkozik a kis rákfélék, plankton.

Tőkehal, ahol él, és hogy néz ki ez az értékes hal?

Ezután, amikor a méret növekszik, a tőkehal aránya más halfajokkal bővül. A ragadozó a spratt, a szaga, a hering, a saury, a kapelán és a csipkebogyó táplálkozik. Ezen túlmenően a víz alatti lakosságra jellemző a kannibalizmus: a felnőttek fiatal állatokat fogyasztanak. Az óceán alján élő gerinctelenek szintén szerepelnek az étrendben.

A csendes-óceáni fajta menüje tartalmazza a férgeket, kagylót. Azt is táplálja a pollock és a naga. Az egyének 9 éven keresztül érik el a szexuális érettséget.

Pollock év múlva képes reprodukálni.

A kora tavasztól nyár elejéig tartó halszárítás. Az íváshoz az egyének körülbelül m mélységű területeket választanak.

  • Kenje meg a férgeket egy felnőttnél
  • Ennek a parazitának a lokalizációja

A férfiak a folyamat során a nők közelében vannak, a termékenyítő tojásokat, melyeket a női egyedek parazita gyógyszer terhes nők számára dobnak. Összességében a nő legfeljebb 6 tojást söpör.

A szaporodási idő körülbelül 14 nap, amely után a termelők visszatérnek a szokásos hizlalási élőhelyükhöz.